Via Carnavalia

Team Via Canavalia bezoekt op de dinsdag vóór carnaval diverse plaatsen in Nederlands Limburg en Belgisch Limburg. De foto is van het begeleidingsorkest van de groep.

Bezetting:

Toon Deckers – Altsaxofoon (muzikale leiding)
Loek Consten – Tenorsaxofoon
Geert Jaminon – Trombone
Markus Mevissen – Euphonium
Jo Quadflieg – Bastuba
Jos Quaedflieg – Trompet
Jo Schulteis – Trompet
Rob Kebeck – Trompet
Theo Hanssen – Slagwerk
Paul Schäfer – Slagwerk

DOL (den opregten leugeneer)


De voorganger van Via Carnavalia was D.O.L. (den opregten leugeneer). Ook hier werden op de dinsdag voor carnaval 5 of 6 Belgisch Limburgse en Nederlandse Limburgse plaatsen bezocht met zo’n 150 personen waarbij op humoristische wijze de burgemeester voor schut werd gezet en op het eind van de dag werd dan den opregten leugeneer uitgeroepen. De organisatie was in handen van o.a. Arno Deckers, Wim Göbbels en Anita Pieters. In 2019 was de laatste D.O.L. maar de vraag om verdere activiteiten was zo groot dat men besloot in 2020 met een kleinere groep en een andere opzet door te starten als Via Carnavalia. Als opwarmertje werd nog een O.J.T.T. (óp jank trekke toer) georganiseerd op 10 november 2019 waarbij gestart werd met een ontbijt in Margraten.

Op de foto het team van D.O.L. in de Brikke Oave Brunssum februari 2019.

.

Laatst bijgewerkt doorJo Linden op 30 december 2021
64 x gelezen

1 gedachte over “Via Carnavalia”

  1. De voorganger van VIA CARNAVALIA was D.O.L. (den opregten leugeneer). Ook hier werden op de dinsdag voor karneval 5 of 6 Belgisch Limburgse en Nederlandse Limburgse plaatsen bezocht met zo’n 150 personen waarbij op humoristische wijze de burgemeester voor schut werd gezet en op het eind van de dag werd dan den opregten leugeneer uitgeroepen. De organisatie was in handen van o.a. Arno Deckers, Wim Göbbels en Anita Pieters. In 2019 was de laatste D.O.L. maar de vraag om verdere activiteiten was zo groot dat men besloot in 2020 met een kleinere groep en een andere opzet door te starten als VIA CARNAVALIA. Als opwarmertje werd nog een O.J.T.T. (óp jank trekke toer) georganiseerd op 10 november 2019 waarbij gestart werd met een ontbijt in Margraten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.