Wiertz Personeelsadvies

Uitzendorganisatie


Harm Wiertz en Dionne Wiertz-Buck komen met elkaar in contact op het moment dat zij samen bij een uitzendorganisatie werken. Beiden zijn van mening dat het beter kan en dat daarbij de mens de maat der dingen moet zijn. Om deze gedachte gestalte te geven starten zij op Koningingedag 30 april 1997 in de Oranjestraat onder de naam Wiertz Personeelsadvies een eigen organisatie voor personeelsbemiddeling. Al snel komt er een tweede afdeling onder de naam Wiertz Uitzenden bij en gaandeweg groeit het bedrijf uit tot een internationale organisatie met meer dan 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland. Wiertz houdt zich onder meer bezig met uitzenden, detacheren, werving en selectie. Dankzij Wiertz Academy wordt een leer-werktraject aangeboden en er wordt geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling.

Op 13 juni 2006 wordt Wiertz Foundation opgericht. Hiermee investeert Wiertz in goede doelen en worden vrijwilligersprojecten financieel ondersteund.

De bedrijfskleur, oranje, heeft te maken met de eerste vestigingsplek (Oranjestraat), de oprichtingsdatum en het gegeven dat de kleur optimisme uitstraalt in het straatbeeld.

Delen:
Deel dit artikel per mail


Verzend
laatste update doorMartin Krewinkel op 18 november 2021
19 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.