Norbert Keulen

De uit Brunssum afkomstige Norbert Keulen is meer dan 40 jaar verzorger en masseur geweest bij Roda JC. Het kwam in 1975 in dienst van de club. Keulen was verder actief in de wielersport waar hij wedstrijden organiseerde. Zo zat hij ook in de organisatie van de Ronde van Brunssum. In mei 2016 stopte Keulen als verzorger / masseur bij Roda JC.

Trivia


In 2015 legde de tuchtcommissie van de KNVB Keulen een schorsing op van vier wedstrijden. Hij ging in de fout tijdens de rust van het duel tussen Roda JC en De Graafschap dat gespeeld werd op 8 maart 2015. Hij bedreigde verbaal de vierde official. In het heetst van de strijd heeft hij iets gezegd waar hij achteraf spijt van had. Keulen was boos omdat scheidsrechter Edwin van de Graaf geel in plaats van rood gaf aan Bart Straalman van De Graafschap. De verdediger haalde de duidelijk doorgebroken Frank Demouge op slag van rust onderuit. De schorsing hield in dat Keulen zich tijdens de vier duels van Roda JC niet in de kleedkamers, spelerstunnel of technische zone mag bevinden. Keulen mocht ook geen contact hebben met zijn team.

Toen hij aangaf te willen stoppen met zijn werk bij Roda hielden supporters een handtekeningen actie om hem over te halen om te blijven.

 

Laatst bijgewerkt doorJo Linden op 21 november 2021
179 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.