Marjolein Heijltjes

Zangeres


De Kerkraadse Marjolein Heijltjes (1986) is freelance zangeres, presentatrice en vocal coach. De Mezzo Sopraan is al van jongs af aan bezig met zingen, dansen en acteren. Zo volgde ze acteerlessen bij Jeugdtheaterschool Kiek en startte zij in 2003 met zangles bij Jan Gooren. In 2008 besloot ze haar hart te volgen en auditie te doen voor een musicalopleiding in Tilburg. Hier studeerde ze in 2013 af en werd direct aangenomen voor een professionele hoofdrol in de musical Heksenwaan.
Inmiddels heeft Marjolein een uitgebreid CV opgebouwd en landelijke bekendheid verkregen. Zo is ze o.a. leadzangeres van de band 10 Feet Up en Die Powerhosen maar is ze ook solo op veel podia te vinden. In het najaar van 2020 bracht zij haar debuutsingle ‘Lief me’ uit.
Marjolein is ook werkzaam als vocal coach. Ze geeft les aan kinderen en volwassenen en verzorgd regelmatig workshops zang, musical en podiumpresentatie. Daarnaast is Marjolein sinds 2017 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Ook volgde zij een opleiding tot ‘Zorg-Zangeres’, gericht op het zingen voor én met mensen met dementie.

Zij verzorgde mede de zang tijdens de live-uitvoering van Kirchröatsjer Sjpetsiejalietete in het Wijngracht Theater op 12 november 2017 en op 5 november 2018

 

Delen:
Deel dit artikel per mail


Verzend
laatste update doorJo Linden op 7 februari 2021
73 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *