Jean Freer

Algemeen


Jean is in 1950 geboren in Frankfurt am Main. In 1957 komt het gezin naar Nederland. Al heel vroeg merkt ze dat ze in staat is om te communiceren met de geestelijke wereld en dat het haar lukt om klachten bij anderen weg te nemen.

Centra


In 1989 begint zij op haar thuisadres te Chevremont met het geven van cursussen, readings en healings, waarbij zij als doorgeefluik fungeert van boodschappen uit de geestelijke wereld. In 2000 opent ze onder de naam Op Weg naar Shambala haar eerste Spiritueel en Healing Centrum aan de Marktstraat 27. De naam Shambala bleek echter beschermd te zijn en mocht dus niet worden gebruikt. Het werd Centrum Jean Freer, later omgedoopt tot Oneness(4Ever).

Al in 2004 wordt een tweede centrum geopend. Het Kerkraadse centrum verhuist in 2013 van de Marktstraat naar de Elbereveldstraat 220.
Sinds geruime tijd heeft ze contact met De Vrouwe van alle Volkeren, die ooit Maria was. Op Haar verzoek richt Jean samen met Gentille Boijmans–Schellings IBBO op, Ik Ben Bewust Onderwijs. Dit is de eerste erkende school voor basis- en voortgezet onderwijs waar de nadruk ligt op spiritueel onderwijs. De school heeft vestigingen in Meppel, Geleen, Nijmegen, Wageningen, Dordrecht en Doesburg.

Eveneens op verzoek van De Vrouwe wordt Haven – Just Be Homes opgericht. Dit is een veilige haven voor mensen die op zoek zijn naar rust en een plek om even te kunnen “zijn”. De eerste locatie is gevestigd aan de Kampstraat 69.

Delen:
Deel dit artikel per mail


Verzend
laatste update doorMartin Krewinkel op 4 januari 2021
104 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *