De ne9ende van Kerkrade

Openlucht Concert,


In het kader van het 900 jarig bestaan van de St. Lambertuskerk vindt op 12 en 13 september 2008 op de markt een muzikaal openluchtconcert plaats. De uitvoering wordt georganiseerd door stichting Rode Events.
Het thema van het concert is een muzikale rondreis door 900 jaar muziekgeschiedenis. De basis wordt gelegd door Harmonie St. Aemiliaan. Aan het evenement werken verder mee: Solid, Crombacher Muzikanten, Jan Gooren, Janine Kitzen, Harrie Ries, Kim Savelsbergh, Tjeu Zeijen, Vocaal Ensemble Kerkrade, DJ Ivo Essers, DJ Eelco Ploum, Auw Harmonie, Marian van Emden, Jos Heijltjes, Arno Deckers, Wiel Dederen, Nicole Beumers, Rutger Courtens, Jean Van Ree, Muziekschool Kerkrade. De presentatie is in handen van Deckers, Raoul en Joyce Robijns-Ploum. Het geheel staat onder leiding van Alex Schillings en de regie is in handen van Roger Lataster. De begroting van het evenement ligt in eerste instantie op 240.000 Euro. Deelnemende artiesten gaan later akkoord met een gagevermindering. Onder andere hierdoor wordt het evenement later begroot op 140.000 Euro. entreebewijzen kosten in de voorverkoop 22,50, 25 en 27,50. De prijzen aan de avondkassa zijn vooralsnog niet bekend.
De vrijdagavond uitvoering wordt eerder die dag afgelast in verband met waterschade aan de technische apparatuur. De vrijdagkaarten zijn een dag later ook geldig.

Laatst bijgewerkt doorJo Linden op 29 augustus 2020
142 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.