Bisscheroux advocatuur & mediation

Bisscheroux Advocaat en Mediator staat onder leiding van mr. A.J.G. (Toine) Bisscheroux. Zijn kantoor is sinds 1 september 1984 gevestigd aan de Holzstraat 19 in Kerkrade. Toine is sinds 1981 advocaat en hij heeft zich gespecialiseerd in ondernemings- en faillissementsrecht, dat zich vooral richt op bedrijven (in moeilijkheden). Hij wordt regelmatig door de Rechtbank aangesteld als curator in faillissementen. Hij neemt als “fraude-curator” deel aan het multidisciplinaire overleg tussen het OM, politie, FIOD, UWV en de Rechtbank over fraudebestrijding.
Daarnaast doet hij de algemene rechtspraktijk en adviseert en procedeert over civielrechtelijke geschillen betreffende familiezaken (echtscheiding, ouderlijk gezag etc.), contracten, huur- en arbeidszaken. Hij doet geen bestuurs-, straf- en/of sociaal verzekeringsrechtelijke zaken.

Vanwege zijn interesse in de dynamiek van conflicten is Toine in 2007 gestart met mediation.  Van 1985 tot 1990 was Toine Bisscheroux voorzitter van Harmonie St. Pancratius.

Laatst bijgewerkt doorJo Linden op 19 februari 2022
32 x gelezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.